FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ Koper, gledalcev 0, sodnika Jovanovič Dejan, Kramar Franci.

Odbojkarice Luke Koper so v 13. krogu 1A. DOL izgubile proti ekipi SIP Šempeter z 1:3 (-24, 21, -22, -16).

LUKA KOPER: Đukić 1, Raič 9, Isanović 34, Kušar A., Letnik2, Jeretič, Dodič 12, Haupt, Kocet, Jovič 1, Pešič 5, Cvetanović 8, Kušar S. (L), Simčić (L), trener Dragan Grmača

SIP ŠEMPETER: Rituper, Božič Maša, Božič Mojca 3, Praunseis 6, Podbregar, Forštnarič 9, Žnidar 15, Vrhovnik 18, Lekše 1, Lakovšek 22, Mazej (L), trenerja Beno Božič, Simon Božič.

Tekmo proti vselej neugodnim Šempetrankam je z asom odprla Koprčanka  Inga Raič, nato so gostje pobegnile za tri točke, domače na 4. izenačile. Dva zgrešena servisa Koprčank in razlika je bila spet na strani gostij. Vendar jim večjega pobega odbojkarice Luke niso dopustile, razpoložena Iman Isanović je poskrbela za izenačenje na 10. točki, kapetanka Marina Cvetanović je ekipo pripeljala do vodstva. Na odličen servis Iman Isanović so domače povedle za štiri točke, razliko držale in jo povečale, pri rezultatu 17: 12 je trener gostij igro ustavil že drugič. Odličen blok Lare Dodič, požrtvovalna igra v polju, domače so povedle 20:13. Napaka domačih, dober blok gostij, pri 21: 17 je igralke ob igrišču zbral domači trener. Igra je bila do konca niza napeta, dva zaporedna asa Jerneje  Lakovšek sta prednost domačih zmanjšala, kljub temu so prišle prve do zaključne žoge, ki jo je Mojca Božič izničila. Na servis Petre Vrhovnik so  gostje nizale točke in po napaki domačih dobile niz.

Na krilih dobre igre iz zaključka prvega niza so gostje začele tudi drugega, na domače so pritisnile predvsem z odličnim servisom in blokom, povedle 5:1. Po odmoru na zahtevo domačega trenerja so Koprčanke počasi razliko manjšale, na servis Marine Cvetanović izid poravnale na 8. točki, dobro nadaljevale in povedle, pri drugem delnem izidu vodile 16:14. Na 17. točki sta bili ekipi spet skupaj. Zaključek niza pa je bil v domeni domačih,  z učinkovitimi napadi je navduševala Iman Isanović, ki je poskrbela za vodstvo 24:21 in prvo zaključno žogo, ki so jo Koprčanke tokrat izkoristile. 25:21.

Tretji niz se je začel z napakami servisa na obeh straneh, nato pa so, kot tudi v prvih dveh, pobudo prevzele gostje. Dva uspešna napada Lize Letnik  sta  igro obrnila. Letnikova je nadaljevala z dobrimi servisi in domače so se približale na dve točki. Pri drugem delnem izidu so bile gostje spet v prednosti štirih, to razliko pa obdržale do končnice niza, maratonska točka pri rezultatu 23:20 za Šempeter je pripadla domačim, za naslednjo je poskrbela Anastazija Žnidar. Prvo set žogo  gostij je izničila Iman Isanović, v drugo so odbojkarice Šempetra uspele, Koprčanke so niz zaključile na 22. točki.

foto: OK Luka Koper

Četrti niz so dobro začele domače, z odličnim servisom Inge Raič, napadi Iman Isanović in asom Lane Jovič so povedle 7:3. Sledila je serija gostij, na 8. točki so rezultat izenačile. Koprčanke so spet povedle za tri, Šempetranke izenačile, na servis Žnidarjeve ušle že za šest točk. Pri 13:19 se  je trener Koprčank odločil za dvojno menjavo, s katero so se domače za trenutek spet vrnile v igro, takoj nato pa s tremi zaporednimi napakami zapravile  priložnost, da bi v sicer večji del izenačeni tekmi dobile vsaj točko.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details