FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana OŠ M.Štrukelj, N.Gorica, gledalcev 400, sodnika Milojevič Mihajlo, Markelj Blaž.

V 16. krogu 1.DOL so odbojkarice GEN-I volley s 3:1 premagale Novo KBM Branik, ter s tem utrdile 1.mesto na lestvici.

GEN-I Volley: Kovačič 5, Ferlinc 6, Zbičajnik, Perić 5, Lucas, Velikonja Grbac 4, Kolbl, Blažič P, Lipicer Samec 17, Zampedri (L), Grudina 14, Ščuka 13. Trener : Vasja Samec Lipicer

Nova KBM Branik: Mlakar 20, Kaučič 2, Dobaj (L), Bračko 3, Bezsonova 11, Najdič 2, Sobočan 15, Pintar 12, Blagne (L), Lorber Fijok 1. Trener: Samo Miklavc

Prvi niz se je začel zelo izenačeno, čeprav so rahlo prednost držale domače odbojkarice. Do drugega vmesnega rezultata so svoj naskok povečale na štiri točke. V nadaljevanju je dober novogoriški servis upočasnil mariborske napade. Skoraj vse gostujoče napadalke je pričakal blok, v katerem je bila najprej dvakrat uspešna Mirta Velikonja Grbac, nato pa še enkrat Klara Perić. Sledila je napaka Mariborčank, ki so izgubile možnost, da bi izničile zaključno žogo, niz je z blokom zaključila Grudina.

Gostje so precej bolje servirale kot v prvem nizu ter odlično zaigrale v bloku. Goriške strele so v končnico vstopile z zaostankom štirih točk (16:20). Sledil je protinapad Mariborčank in še dodaten napad na njihov servis, s katerim so Štajerke niz zmagovito zaključile. Trener Vasja Samec Lipicer je dal priložnost za igro tako Zali Zbičajnik kot Pii Blažič, a se razmerje moči na igrišču ni spremenilo.

Tudi tretji niz se je prav tako začel izenačeno, z rahlo prednostjo domačih igralk. V tesnem zasledovanju je bilo vprašanje le, kdo bo v dolgih izmenjavah prej popustil v zbranosti. Domači strateg je blok uspešno osvežil z vstopom Nuše Ferlinc. Napet dvoboj je trajal do izida 20:18. Nato je dva uspešna napada po odličnih požrtvovalnih sprejemih ekipe izpeljala Isabel Kovačić, nato pa je bila v napadu dvakrat uspešna še Tina Lipicer Samec in poskrbela za miren zmagovit zaključek tretjega niza.

Tudi v četrtem nizu smo gledali precej podobno igro kot v tretjem. Z izmenjavanjem vodstva in tesnim zasledovanjem je goriškim strelam, ob glasni podpori navijačev, uspelo obdržati več zbranosti v končnici. Niz, ki se je končal s 25:22, je zaključila kapetanka Tina Lipicer Samec.

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details