FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Aydin (Turčiija) - Mimar Sinan Sports Hall, gledalcev 1.100, sodnika: JANKOVIC Mirko, DIMACHI Florin

Goriške strele so tudi na povratni tekmi polfinala pokala CEV Challenge morale priznati premoč turškemu Aydinu. Tokratna tekma se je končala z rezultatom 3:1(25:14, 25:20, 25:22, 25:19) v korist gostiteljic.

Azdin BBSK: Martinez 10, Gonzales Lopez 15, Nikolova 12, Demirhan 1, Dal 2, Ozbek 1, Duzceler 4, Martinez 21, Kasapoglu (L). Trener: UYSAL Mustafa Umut

Gen-I volley: Kovačić 9, Blažič (L), Ferlinc 2, Zbičajnik 2, Velikonja Grbac 1, Lipicer Samec 8, Grudina 17, Ščuka 12, Zampedri (L). Trener: Vasja Samec Lipicer

Pred 1100 gledalci so se varovanke Vasje Samca Lipicerja dobro upirale visokim tujkam iz Dominikanske republike, ki so gonilna sila turške ekipe. V ključnih trenutkih jih slovenske predstavnice niso uspele ustaviti in tako se je evropska pot za goriške strele končala. Prvi niz so Goričanke dobro začele in bile enakovredni tekmec Turkinjam, vse tja do izida 8:7. Nato so popustile na sprejemu in servisu. Domačinke so si priigrale prednost petih točk, Goričanke pa igre niso uspele več sestaviti. Niz se je končal s 25:14.

Drugi niz so slovenske predstavnice začele odločno in skozi celoten niz imele vajeti v svojih rokah. V napadu sta se razigrali Grudina in Ščuka, ki sta se uspešno prebijali skozi visok blok. Niz so Slovenke brez težav odigrale do konca in ga dobile s 25:20.

Tretji in četrti niz sta bila precej podobna. Na začetku niza sta ekipi bili izenačeni, pri drugem delnem izidu pa so domače igralke ustvarile serije točk, kar je bilo dovolj, da jih Goričanke niso uspele več uloviti. 

Najbolj se je izkazala Tina Grudina (17 točk), ki je bila za Aydinovo dvometrašico Elizabeth Martinez druga najučinkovitejša odbojkarica na tekmi. Turkinje so uspešno ustavljale napade Lane Ščuka (12 točk) in Tine Lipicer Samec (8 točk). Na igralnem mestu korektorja so bile gostiteljice precej močnejše, kar jim je skupaj s premočjo v bloku prineslo zmago.

Povezava do statistike : https://www.cev.eu/Competition-Area/MatchStatistics.aspx?ID=31810

Kljub porazu pa so Novogoričanke z uvrstitvijo v polfinale evropskega pokala Challenge zabeležile največji uspeh v klubski zgodovini in prvi tovrstni dosežek slovenske ženske klubske odbojke v evropskih pokalih.

Ekipo Gen-i volley čaka enomesečni premor do prve polfinalne tekme v državnem prvenstvu, ki bo na sporedu 3. aprila.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details