FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Nova Gorica - športna dvorana Nova Gorica, gledalcev 250, sodnika Genitrini, Vasileiadis

Goriške strele so letos v evropskih tekmovanjih nastopile v eni kategoriji višje, CEV pokal, ki jim je prinesel že v 1/16 finala težkega nasprotnika iz Belgije, Hermes Volley OOSTENDE. Doma so uspele vzpostaviti ravnotežje v igri v trerjem nizu, kar je bilo premalo za presenečenje gostij in kar pomeni skorajda misijo nemogoče na povratni tekmi v Belgiji. GEN-I Volley : Hermes Volley 0:3 (12:25, 28:25, 19:25).

GEN-I Volley: Sillah, Ferlinc 6, Goršek 1, Velikonja Grbac 6, Spanou 6, Forštnarič, P. Blažič, Mikl, Kovac 16, Blažič, Leban 1, Jovanović 2, Žigon.

Hermes Volley Oostende: Lafeber, Biebauw 3, De Winne, Coolman 15, Van Acker 4, Zakoscielna 13, Van der Voude, De Boeck, De Wulf, De Tant, Verbinnen 12, Bland 5. 

Prva dva niza so imele izkušene gostje enostavno premoč v igri, ki so jo pričele graditi že z dobrm serisom za katerega goriške strele enostavno niso naške dovolj kakovostnega sprejema, da bi lahko še boljše razvile svoj napad. V tem delu igre so domačinke vodile zgolj enkrat in to na začetku drugega niza z 1:0.

Tretji niz je nakazoval več upanja za domačo vrsto, saj so upele povesti s 3:2. Po nekaj točkah gostij so vnovič izenačile na 7:7. Tudi po vostvu gostij z 8:12 so ge domainke ob podpori tribuve vrnile in izenačile na 12:12. Zadnje vodstvo varovank Tilena Kozamernika je bilo 17:15. Nato je prišla do izraza tudi prej daljža in izkušenejša klop gostij, sa so do konca niza, ob predhodnjih dveh, opravile še tri menjave in dokončno uspele streti odpor GEN-I Volleya.

Kljub razigrani Sari Kovač, ki je zbrala 16 točk in bila najučinkovitejša igralka tekme, je bilo to premalo za močno ekipo iz Belgije, pri kateri so kar tri igralke presegle mejo 10 točk. 

Povratna tekma čaka naše odbojkarice 18.12. ob 20.30 uri v Oostende v Belgiji.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details