FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

OŠ Hrvatini Ankaran; gledalcev 40; sodnika: Kern Matjaž (Kranj) in Vrenko Jure (Šempeter v Sav. dolini);

V zaostali tekmi 8. kroga 1. DOL za dekleta, so v obojestransko odlični predstavi slavile Ankarančanke s 3:1 (19, -21, 23, 23), ki so bile v končnicah nizov bolj zbrane od gostij iz Grosuplja. Tekmo so domačinke tokrat gostile v svoji telovadnici v Hrvatinih, kjer tudi trenirajo.

Ankaran: Ugrenović (L)Krstić 3, Apollonio, Pangerc 1, Angelini 11, Medved (L), Uršič 6, Cerovac (cap) 3, Ćorić 16, Trobec 11, Valenčič 16, Trener: Mavrič Sebastjan.

ATK Grosuplje: Pavič 11, Kogelnik, Trunkelj 1, Kobilca (L), Bevc 3, Kukman N. 1, Kukman I. 2, Ahlin 5, Čotar 10, Lenart 3, Čož 3, Mijoč 15, Trener: Krakar Simon.

Uvodni niz so domače začelo zelo prepričljivo in skozi celoten niz držale prednost dveh do treh točk razlike. V zaključku prvega niza je bil rezultat 22:18 za Ankaran, kar je bilo dovolj za zmago s 25:19. V tem nizu je s sedmimi točkami in igro na visoki ravni prevladovala Marina Ćorić, ki je med ogrevanjem kar nekaj časa porabila za iskanje tekmovalnega dresa. Ćorićeve gostujoče igralke, navkljub odlični obrambni igri, niso uspele zaustaviti. 

V drugem nizu so povedle gostje, ki so skozi celoten niz z odličnim blokom in igro v polju ubranile vse napade domačink, kar je tokrat pomenilo 21:25 za Grosuplje in izenačenje v nizih na 1:1

Tretji niz se je pričel v obojestranskem izmenjavanju točk do 10:10, kar je že nakazovalo, da bo ob izenačenosti ekip dobljeni niz najverjetneje že odločal o zmagovalcu tekme. Domače igralke so v nadaljevanju, predvsem po zaslugi učinkovitosti igralk na centralni poziciji, Angeline Uršić ter Krstićeve, uspele narediti razliko v svojo korist, kar je v zaključku niza pomenilo prednost 24:20. Gostje so še uspele znižati na 24:23 točko, a je zgrešen začetni udarec Grosupeljčank pomenil vodstvo Ankarana z 2:1.

V odločilnem četrtem nizu je bila tekma izenačena do izida 5:5, v nadaljevanju sta se pri Ankaranu razigrali še Valenčičeva in Trobčeva, ob pomoči soigralk pa so gostiteljice ob zaključku niza prepričljivo vodile z 20:14. Ko se je že zdelo, da je tekme konec, so gostje z odličnim servisom Nike Bevc uspele izenačiti na 20:20. V nadaljevanju so bile domače še enkrat dovolj zbrane, da so končnico niza zaključile v svojo korist in s tem velike tri točke obdržale v Hrvatinih.

 Avtor:Aleš Šepec

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details