FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Kamnik - športna dvorana Kamnik, gledalcev 50, sodnika: Klinar, Milojevič, delegat OZS: Maček

FINAL 4  so v Kamniku otvorile odbojkarice Nove KBM Branik in Luke Koper. Papirnate favoritinje , Nova KBM Branik, so imele precej težje delo kot so same pričakovale, saj so jih primorke predvsem v prvem nizu presenetile. Po sredini drugega niza pa so štajerke le uspele postaviti stvari nekako na svoje mesto. V finale so se uvrstile z zmago 3:0 (25:22, 25:13, 25:13).

Nova KBM Branik: Milošič, Košenina 14, Pahor, Dobaj, Bračko 2, Stojiljkovič 2, Šijanec, Kramberger, Sobočan 3, Ramić, Pintar 18, Galić, Lorber-Fijok 17, Krajnc.

OK Luka Koper: Primik, Đukić 4, Raič 2, Debernardi, Suljić 1, Lukas 12, Letnik, Jerotič 1, Kolbl 1, Širol, Simčić, Jović, Pavlovič, Cvetanovič 10.

 Bankirke so tekmmo pričele v postavi Košenina, Stojiljković, Sobočan, Pintar, Lorber Fijok, Krajnc ter prosta igralka Pahor. Primorke pa so v uvodu zaigrale s postavo Đukić, Raič, Lukas, Letnik, Jovič, Cvetanovič in Simčić kot prosta igralka. 

 Uvodni niz so otvorile Mariborčanke in tudi vpisale prvo točko. Sledila je serija petih točk Luke Koper, ki ji je za Nova KBM Branik prekinil trener Radovan Gačič s svojim odmorom, a so primorke nadaljevadle in povišale na kar 1:8. Vnivič je posredovala klop Maribora s svojim drugim odmorom, ki pa je bila tokrat uspešna, saj so bankitke uspele znižati na 6:10. Koperčanke so se vrnile in s serijo petih točk vnovič povedle; 9:17. Po vodstvu Kopra 13:20 so se bankirke vrnile v igro in z osmimi zaporednimi točkami izenačile na 20:20. Zaključek niza je pripadel štajerkam, ki so ga zaključile na 25:22.

Drugi niz se je začel zelo izenačeno vse do 7:7. Nato štajerke povedle z 10:7 in primorke so se morale zbrati pri trenerki klopi. V srednjem delu niza so bankirke na servis Ele Pintar naredile pomembno razliko in povedle 17:8. Koperčanke niso našle pravega odgovora za štajerski napad, ki je počasi in vztrajno višal razliko v nizu. Zaključek niza je pripadel Maji Košenina, ki je z asom in winnerjem zaključila niza ob rezultatu 25:13. 

V tretjem nizu so Mariborčanke pričele tako silovito kot nasprotnice uvodnega in ga povedle 9:1. Po menjavi na strani Kopra so le te dosegle svoje dve točki, a so štajerke držale svoj ritem igre in razliko. Na servis Brine Bračko in ob uspešnem napadu napadu Lorene Lorber Fijok so bankirke povedle z 19:8. Koperčanke so odgovorile s svojima dvema točkama iz dobrih napadov. A so bankirke tudi v zaključku tretjega niza pokazale, da imajo več izkušenj in več odigranih težkih tekem ter so niz rutinirano zaključile na 25:13.    

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details