FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Zreče - ŠD Zreče, gledalcev 110, sodnika: Gujtman, Mesarič

V prvem krogu 1B lige v letu 2020 oz. 12.krogu je bil derbi vrha lestnice 1B. lige v Zrečah. Izjemna in napet derbi, ki so ga na koncu uspele v svojo korist odločiti gostje iz Ptuja z 0:3 (23:25, 21:25, 16:25).

Weiler Volley Zreče: 1-Stropnik Brina, 2-Lukman Lina, 4-Škoflek Adela(L2), 6-Kogej Teja, 7-Trbojevič-Ovčar Ana, 9-Iršič Ajša, 10-Pec Neža (K), 11-Lajhar Daša, 13-Skerbinek Eva, 15-Vovk Nika, 17-Napotnik Patricija in 18-Jakob Janja (L1). Trener:Boris Klokočovnik.

ŽOK G.S.V.: Ptuj: 2-Oancea Anamaria Andrea, 5-Tomanič Alida, 6-Kovačič Lea, 7-Škraban Iva, 8-Cvabar Urška (K), 10-Horvat Ana, 11-Paternost Ana, 13-Milošič Nika, 14-Koren Vita, 15-Pignar Lara (L), 16-Majcen Špela, 17-Sužnik Karmina.  Trener: Oletić Svetlana.

Gostje so kot vodila ekipa 1B lige priše na derbi v Zreče v okreplejni postavi in z jasnim ciljen. Med novoletnim premor so med okrepitvami tudi iz tabora Zreč izvabili Špelo Majcen, da bi sezono zaključle na vrhu tabele. WeilerVolleyGirls se v zimskem premoru niso okrepile. Ekipa je bila v premoru nekaj časa celo brez nekaj svojih članov, ki so bili v reprzentančnih akcija. Pestijo pa jih tudi poškodbe. Boris Klokočovnik je tokratno tekmo pričel z naslednjimi WeilerVollwyGirls Brina Stropnik, Teja Kogej, Ana Trbojevič-Ovčar, Eva Skerbinek, Nika Vovk, Patricija Napotnik in prosto igralko Janjo Jakob. Gostje pa so uvodoma poslale na parket Kovačec, Škrabar, Stavbar, Horvat, Majcen, Sužnik, Pignar (prosta igralka).

Dober uvod v tekmo domačih igralk je otvorila z zanesljivim servisom Eva Skerbinek po katerem so dekleta povedla 4:1. Nato ob vodstvu 6:2 gostujoča trenerka iskoristi svoj prvi odmor ter uspe kasneje s prvo serijo štirih točk izenačiti na 12:12 ter z naslednjo, po naših dveh, povesti s 14:16, kjer pa je Boris Klokočovnik opravil prvo menjavo in nato pri rezultatu 14:19 vzel še svoj prvi odmor. Pred vstopom v končnico so gostje vodile za tri točke (18:21) zato smo videli še drugi domači odmor. WeilerVolleyGirls uspejo izenačiti na 21:21. Po vodstvu gostij 21:23 so jih Zrečanke vnovič ulovile in izenačile na 23:23 in sledil je še zadnji odmor v nizu na zahtevo Svetlane Oletić, trenerke Ptuja. Gostjam je uspel še peti pobeg v nizu, ki ga pa domače igralke niso več ustavile in zako so gostje dobile niz na 23:25.

Uvod drugega niza je bil podoben, Zrečanke povedejo 6:2, Ptuj vzame svoj prvi odmor. Razlika je bila le v tem, da je bila tokrat zanesljiva ne servisu Ajša Iršič. Tudi nadaljevanje je bilo podobno, saj Ptujčanke izenačijo na 11:11 in nato povedejo s 13:14. Na servis Patricije Napotnik je sledila serija petih točk Zreč in vodstvo 18:14, kjer vzame gostujoča trenerja svoj zadnji odmor. Ob hudem pritisku Zrečank ob koncu odmora glavni sodnik opazi, da manjkata dve gosujoči igralki in zgodila se je daljša prekinitev igre. Čez čas se ugotovi, da sta odšli samovoljno v garderobo. Po dolgi prekinitvi zaradi gostujoče ekipe so gostje najprej izenačile na 18 in nato še povedle z 18:20. Domače igralke so padle iz ritma svoje igre, se niso mogle več vrniti in so niz izgubile na 21:25.

Uvod tretjega niza je bil izenačen vse do 9:9, kjer je nato gostijoča ekipa najprej povedla z 9:11 in nato še 10:14, ko pa je moral Boris Klokočovnik poklicati igralke ob rob igrišča. Po odmoru so gostje povišače vodstvo še za točko na 12:17 kjer smo videli najprej menjavo Kegej / Lajhar in nato pri 1318 še Trbojevič-Ovčar / Pec. Tudi ti dve menjavi nista bili dovolj, da bi na tej tekmi lahko videli preobrat igre na parketu. Gostje so tako dobile še tretji niz 16:25 in osvojile nove tri prvenstvene točke, ter se utrdile na vrhu lestvice 1B.lige.  

Naša dekleta bodo naslednji krog gostovala pri CALCIT VOLLEY II, ki je na 4.mestu tabele. Tekma bo na OŠ Stranje naslednjo soboto 01.02.2020 ob 20:00 uri.

Boris Klokočovnik, trener Weiler Volley Zreče: Zaslužena zmaga Ptuja, ki so bile tokrat dosti boljše na začetnem udarcu in sprejemu. V prvem nizu smo izgubili predvsem zaradi slabšega sprejema, saj smo tudi pri 23:23 dobili dva zaporedna winerja. Tudi v 2 nizu smo vodili 18:14, a smo predvsem zaradi nezbranosti na sprejemu izgubili na koncu tudi tega. V tretjem smo pa naredili tudi dosti lastnih napak, kar je bil povod za poraz tudi v tem.

Neža Pec, kapetanka Weiler Volley Zreče
: Tekmo proti Ptuju nismo odigrale najbolje. Imele smo težave na sprejemu in v napadu. Gostje so si z boljšo igro priigrale zmago.

Avtor: Weiler Volley Zreče /https://weilervolleyzrece.e-obcina.si/objava/239756

 

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details