FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Zagreb – Športna dvorana Bojan Stranić, gledalcev 100, sodnika: Ovuka, Kuzmanović (oba BiH).

Odbojkarice Calcit Volleyja so v zadnji tekmi rednega dela srednjeevropske lige v Zagrebu izgubile proti domači Mladosti z 0:3 (-18, -17, -19). Navkljub porazu so se uvrstile na zaključni turnir, ki bo 8. in 9. februarja v Novi Gorici.

Mladost Zagreb: Matić (L), Pavičić 22, Kačić-Bartulović 4, Butigan 3, Rajković (L), Štimać, Grbavica 14, Volmut 14, Freund 1, Marković, Deak 1, Vrbanc, Jurišić 3. Trener: Saša Ivanišević.

Calcit Volley: Griljc (L), Kotnik 3, Mihevc 6, Pogačar 2, P. Marušič, Mihalinec, Vovk 5, Brulec Kostić 8, Zatković 11, Janežič (L), Charuk 5, Jerala 2. Trener: Gregor Rozman.

Kamničanke so si pred tednom z zmago proti Kašteli že zagotovile nastop na zaključnem turnirju srednjeevropske, temu primerna pa je bila tudi njihova motivacija na zadnji tekmi rednega dela v tem tekmovanju. Ob tem ne smemo pozabiti, da je bila to njihova že peta tekma v manj kot desetih dneh. Vmes so imele tudi težave z boleznijo, danes je manjkala Špela Marušič, ob slabem sprejemu, ki je bil le 28-odstotnem, pa je bil njihov poraz z Zagrebčankami neizogiben. Na srečo brez posledic.

V prvem nizu so kamniške odbojkarice korak z domačo ekipo držale do izida 12:13, zanju pa sta bili v nadaljevanju z začetnimi udarci usodni Tea Kačić-Bartulović in Antonia Volmut. Domačinke so v tem obdobju dosegle sedem točk, Kamničanke le dve, niz pa je z dvema zaporednima točkama končala Katarina Pavičić.

Slabši sprejem je bil za kamniško usoden tudi v začetku drugega niza, ko je Mladost povedla s 4:0. S polminutnim odmorom je Gregor Rozman na trenutek še zaustavil njen nalet, vendar le za trenutek, kajti po 4:6 so Kamničanke, spet je bila zanje na servisu usodna Pavičićeva, ki je dosegla tudi dva asa, kar naenkrat zaostajale za šest točk (6:12). Z neprepričljivo igro so nadaljevale do konca niza, ki je bil dokončno odločen z blokom Volmutove (19:10).

Tudi v tretjem nizu so se Kamničanke mučile na sprejemu, v treh nizih je domača ekipa dosegla deset asov, prav tako v napadu niso imele razpoložene igralke. Na drugi strani je bila nezaustavljiva Pavičićeva, ki sta ji dobro sledili Mika Grbavica in Volmutova. Že sredi tretjega niza je bilo dokončno jasno, da bodo odbojkarice Calcit Vollelyja domov odšle brez osvojenega niza.

Avtor: Calcit Volley; Miha Štamcar

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details