FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 120, sodnika Stropnik Klemen, Valentar Bernard.

Sip Šempeter: Lakovšek 4, Lekše 4, Vrhovnik 11, Forštnarič 4, Božič Mojca 4 , Žnidar 17, Praunseis 8 , Podbregar , Doler, Mazej (L) Trener: Beno BOŽIČ.

Luka Koper:Đukić 9, Raič 5 , Isanović 7 , Letnik 1, Dodič 4 , Haupt , Kocet, Jović 2, Pešić , Cvetanović 11, Kušar S. (L), Simčić (L). Trener;  Dragan Grmača.

V tekmi četrtega kroga sta se med sabo pomerili ekipi, ki želita na koncu sezone igrati v končnici državnega prvenstva, zato je današnja tekma bila zelo pomembna za obe ekipi. Tekmo je bolje pričela domača ekipa, ki je po odličnih servisih Žnidarjeve povedla s 5:1. Šempetranke so nadaljevale odločno in pri 8:2 je gostujoči trener vzel prvi odmor. Po odličnem servisu Jovičeve, so se Koprčanke približale na 13:8. Pri 14:11 je po odličnem servisu Cvetanovičeve, prvi odmor vzel tudi domači trener Božič. Pri domačinkah je padla zbranost pri sprejemu in napadu, kar so gostje s pridom izkoristile in izenačile na 18:18. Po odličnem napadu Vrhovnikove in Žnidarjeve so domačinke ponovno povedle z 20:18 in videli smo drugi odmor gostujočega trenerja. Na nasprotni strani po odličnem servisu Raičeve (20:20) tudi drugi odmor Božiča. Po slabem napadu Lakovškove, smo videli prvo vodstvo Kopra z 22:21. Pri 23:22 je za Koper odšla na servis Cvetanovičeva, ampak videli smo odločni napad Žnidarjeve, ki je odšla tudi na servis (23:23). Po dveh dobrih servisih so imele gostje veliko težav s podajo in prvi niz je pripadel SIP-ovkam (25:23).

Drugi niz so po odličnih servisih Jovičeve in napadu Dodičeve (3:1) bolje začele Koprčanke. Po odličnem napadu Vrhovnikove smo videli izenačenje na 4:4. Po dveh točkah neposredno z začetnim udarcem Đukičeve so Koprčanke povedle za dve točki (6:8). Pri rezultatu 13:11 za Šempeter pa je odšla na servis Mojca Božič in nasprotnicam povzročila veliko težav, zato je trener Kopra vzel prvi odmor. Božičeva je nadaljevala s serijo dobrih servisov, kjer so po odličnih blokih Praunsaisove in napadih Lakovškove in Žnidarjeve Šempetranke povedle z 19:11. Serijo dobrih servisov je nadaljevala Žnidarjeva in na semaforju je bilo 24:13. Niz se je z dobrim blokom Lekšetove končal z rezultatom 25:13.

Tako kot drugi niz so tudi tretjega bolje pričele Koprčanke in povedle po dobrih servisih Jovičeve z 2:0. Domačinke so se zbrale in po dobrih  napadih Žnidarjeve in Vrhovnikove prevzele vodstvo s 5:3. Po napaki v napadu Cvetanovičeve je pri rezultatu 9:5 vzel prvi odmor trener Kopra. Šempetranke so po dveh zaključenih napadih Žnidarjeve povedle z 12:5, kar je prebudilo Koprčanke, ki so se po treh dobrih servisih Raičeve približale na 12:9. Na obeh straneh smo v nadaljevanju niza videli dobro igro v obrambi in posledično tudi veliko napadov, kjer so bile uspešnejše Šempetranke, ki so pri 18:11 prisilile trenerja Kopra, da je vzel drugi odmor. Po dveh zaključenih napadih Vrhovnikove in bloku Forštnaričeve pa je bilo na semaforju 23:14. Tekmo je zaključila Lekšetova z napadom iz druge linije (25:14).

Aljoša Jemec na klopi Calcit II do prve zmage See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details