FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD OŠ Šempeter, gledalcev 120, sodnika Stropnik Klemen, Valentar Bernard.

Sip Šempeter: Lakovšek 4, Lekše 4, Vrhovnik 11, Forštnarič 4, Božič Mojca 4 , Žnidar 17, Praunseis 8 , Podbregar , Doler, Mazej (L) Trener: Beno BOŽIČ.

Luka Koper:Đukić 9, Raič 5 , Isanović 7 , Letnik 1, Dodič 4 , Haupt , Kocet, Jović 2, Pešić , Cvetanović 11, Kušar S. (L), Simčić (L). Trener;  Dragan Grmača.

V tekmi četrtega kroga sta se med sabo pomerili ekipi, ki želita na koncu sezone igrati v končnici državnega prvenstva, zato je današnja tekma bila zelo pomembna za obe ekipi. Tekmo je bolje pričela domača ekipa, ki je po odličnih servisih Žnidarjeve povedla s 5:1. Šempetranke so nadaljevale odločno in pri 8:2 je gostujoči trener vzel prvi odmor. Po odličnem servisu Jovičeve, so se Koprčanke približale na 13:8. Pri 14:11 je po odličnem servisu Cvetanovičeve, prvi odmor vzel tudi domači trener Božič. Pri domačinkah je padla zbranost pri sprejemu in napadu, kar so gostje s pridom izkoristile in izenačile na 18:18. Po odličnem napadu Vrhovnikove in Žnidarjeve so domačinke ponovno povedle z 20:18 in videli smo drugi odmor gostujočega trenerja. Na nasprotni strani po odličnem servisu Raičeve (20:20) tudi drugi odmor Božiča. Po slabem napadu Lakovškove, smo videli prvo vodstvo Kopra z 22:21. Pri 23:22 je za Koper odšla na servis Cvetanovičeva, ampak videli smo odločni napad Žnidarjeve, ki je odšla tudi na servis (23:23). Po dveh dobrih servisih so imele gostje veliko težav s podajo in prvi niz je pripadel SIP-ovkam (25:23).

Drugi niz so po odličnih servisih Jovičeve in napadu Dodičeve (3:1) bolje začele Koprčanke. Po odličnem napadu Vrhovnikove smo videli izenačenje na 4:4. Po dveh točkah neposredno z začetnim udarcem Đukičeve so Koprčanke povedle za dve točki (6:8). Pri rezultatu 13:11 za Šempeter pa je odšla na servis Mojca Božič in nasprotnicam povzročila veliko težav, zato je trener Kopra vzel prvi odmor. Božičeva je nadaljevala s serijo dobrih servisov, kjer so po odličnih blokih Praunsaisove in napadih Lakovškove in Žnidarjeve Šempetranke povedle z 19:11. Serijo dobrih servisov je nadaljevala Žnidarjeva in na semaforju je bilo 24:13. Niz se je z dobrim blokom Lekšetove končal z rezultatom 25:13.

Tako kot drugi niz so tudi tretjega bolje pričele Koprčanke in povedle po dobrih servisih Jovičeve z 2:0. Domačinke so se zbrale in po dobrih  napadih Žnidarjeve in Vrhovnikove prevzele vodstvo s 5:3. Po napaki v napadu Cvetanovičeve je pri rezultatu 9:5 vzel prvi odmor trener Kopra. Šempetranke so po dveh zaključenih napadih Žnidarjeve povedle z 12:5, kar je prebudilo Koprčanke, ki so se po treh dobrih servisih Raičeve približale na 12:9. Na obeh straneh smo v nadaljevanju niza videli dobro igro v obrambi in posledično tudi veliko napadov, kjer so bile uspešnejše Šempetranke, ki so pri 18:11 prisilile trenerja Kopra, da je vzel drugi odmor. Po dveh zaključenih napadih Vrhovnikove in bloku Forštnaričeve pa je bilo na semaforju 23:14. Tekmo je zaključila Lekšetova z napadom iz druge linije (25:14).

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details