FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠD Kamnik, gledalcev 50, sodnika: Klinar Nejc, Villalba Victor.

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v tekmi 3. kroga končnice za obstanek v 1. DOL za ženske doma premagale Ljutomer s 3:1 (-22, 18, 18, 16).

Calcit Volley II: Krašovec 17, Špoljarič (L), Topič, Lužovec 14, Javornik 7, Boisa 5, Povh 7, Zorman 6, Žužek 3, Andrejič, Sitar 4, T. Gojak, A. Gojak (L), Kraševec 3. Trener: Aljoša Jemec.

Ljutomer: Praprotnik Flisar 5, Svatina, Makoter 8, Kutnjak 7, Petek 9, Vnuk, Pintarič 10, Sakovič, Crvenkovič, Kosi 9, Rakuša (L).

Mlada kamniška ekipa nadaljuje z odličnimi predstavami v končnici za obstanek, kjer je še tretjič zaporedoma zmagala. V prvem nizu so imele varovanke Aljoše Jemca še nekaj težav, ki so jih gostje v končnici niza izkoristile, v preostalih treh pa je bilo vse v znamenju Kamničank.

V uvodnem nizu, ki so ga domače odbojkarice začele v nekoliko spremenjeni zasedbi, so bile Ljutomerčanke bolj zbrane v končnici, ko so tudi prišle do večje prednosti in zmage. Toda v nadaljevanju so Kamničanke z boljšim servisom oddaljile nasprotnice od mreže, boljše so bile tudi na sprejemu in v napadu, tako da so si že na polovici niza priigrale osem točk prednosti (16:8). Do konca niza so bile domačinke dovolj zbrane, da izenačenje v nizih ni bilo vprašljivo.

V tretjem nizu je bila igra spet bolj izenačena. Ljutomerčanke so bile dolgo v vodstvu, vodile so tudi še s 16:15, toda ob boljšem servisu so jim Kamničanke pobegnile za štiri točke (21:17), nato pa so nasprotnicam oddale le še točko. Po zaostanku z 1:2 v nizih je v četrtem nizu gostjam dokončno popustila zbranost na sprejemu, v domači ekipi je bila v napadu učinkovita Zala Krašovec, ki je po daljšem času spet odigrala celotno tekmo, tako da je bila po vodstvu domačink s 16:9 tekma praktično že odločena. Pred vstopom v končnico so Kamničanke vodile že z 21:11 in tako prišle še do tretje zmage v končnici za obstanek.

Izjava po tekmi:

Aljoša Jemec, trener Calcit Volleyja II: »Današnjo tekmo smo začeli v nekoliko spremenjeni zasedbi, zaradi česar smo potrebovali nekaj časa, da smo ulovili ritem. Posledica tega je bil tudi izgubljeni uvodni niz. Toda v nadaljevanju so se dekleta zbrale in gladko dobile preostale tri nize. Dobro je, da se je po poškodbi vrnila Zala Krašovec, ki je prvič v letošnji sezoni lahko odigrala celotno tekmo, s čimer smo pridobili več širine, obenem pa bodo treningi do konca sezone bolj tekmovalni.«

 Avtor: Calcit Volley, Miha Štamcar

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details