FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana VŠD Hoče, gledalcev 60, sodnika Rožej Marko, Tovornik Mojca.

Formula Formis: Bavdaž 7, Milosavljević 1, Ajnihar 4, Ertl 1, Zdovc Sporer 2, Tupikina 5, Vovk 6, Trlep 2, Košenina 5, Džaković 8, Kovačec, Štampar, Sešel (L), Pravdič (L). Trener: Iztok Kšela.

Ankaran Hrvatini: Ačko Jarkovič, Krstić 4, Apollonio, Pangerc, Angelini 3, Pavič 2, Cerovac 2, Ćorić 5, Lovšin 1, Trobec 9, Omerdić, Barut, Tozan (L), Medved (L). Trener: Sebastjan Mikša.

Prvo točko so osvojile gostje, ki so tudi nekoliko bolje otvorile tekmo in v začetku niza prevladovale. Rogožanke so nato z dobrim servisom postopoma pričele prevzemati pobudo. Pri 13. točki domačink se je trener Ankarana Sebastjan Mikša odločil tudi za time-out, vendar to ni zmedlo igralk Formule, ki so točke pričele osvajati tudi z blokom. Pri 17. točki so gostje izenačile, kar je rezultiralo v odmoru na zahtevo Iztoka Kšele. Po njem so gostiteljice zaigrale odločneje in osvojile prvi niz.

S prevlado so nadaljevale tudi v drugem nizu, ko je bil delni izid za gostiteljice kar 7:1. Visoko vodstvo je Kšeli omogočilo, da je v igro namesto izkušene Tupikine poslal mlado Ronjo Štampar, trener Ankarančank pa je Trobčevo zamenjal s Pavićevo. Sledilo je nekaj napak Rogožank, vendar so te zaigrale bolj disciplinirano v napadu, obrambi pa je pričela na mestu libera poveljevati 17-letna Pia Pravdič. Prednost je še naraščala, zato je Kšela še dodatno »pomladil« prvo postavo, ki pa se mu je za zaupanje zahvalila z zanesljivo zmago.

Približno 60 gledalcev v dvorani OŠ Hoče je pričakovalo, da je to tretji in tudi zadnji niz, vendar so gostje hitro povedle. Podajalka Angelina Ajnihar je svoje soigralke v napadu toliko razigrala, da so pri 7. točki že ujele priključek. V sredini niza je vodstvo trenerju domačink omogočilo, da je v igro spet poslal nekaj mlajših igralk, gostje pa so še naprej slabše odbijale dobre servise »Formisk«. Najvišje vodstvo je bilo pri 20. točki, ko so Ankarančanke zaostajale kar za 6. To vodstvo so še povišale in se razveselile novih treh točk v državnem prvenstvu.

Pri gostjah se je z devetimi točkami izkazala Koni Trobec, pri domačinkah je bila z osmimi najuspešnejša Danijela Džaković.

Pia Pravdič, odbojkarica Formula Formis: »Nasprotnice so nam na začetku tekme nudile dober odpor, kar nas je spodbudilo k odločnejši igri v končnici niza. Kasneje smo prevzele pobudo v igri, trener pa je z menjavami dal priložnost vsem igralkam. Pridno bomo trenirale naprej in poskušale svojo igro še nadgraditi za nadaljevanje prvenstva.«

Koni Trobec, odbojkarica Ankaran Hrvatini: »V prvi niz smo vstopile dobro, vendar nam je zmanjkalo nekaj koncentracije. Drugega pa smo začele s preveč napakami na sprejemu, kar je nasprotnicam omogočilo večjo prevlado nad igro, kar se je žal nadaljevalo tudi v tretjem setu.«

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details