FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

Dvorana ŠIC Ljutomer, gledalcev 120,  sodnika , Ortl Gregor, Vrenko Jure. Delegat : Branko Hrga

ŽOK Ljutomer:  Barbara Petek 4 , Valentina Kosi 1 , Nika Kosi , Lisa Rosić, Sara Kutnjak 2, Kaja Makoter 4 , Ana Nedok, Nataša Anželj 3, Tjaša Rakuša ( L ), Hana Hochstatter 1. Trener: Andrej Tot.

Formula Formis:  Teja Bavdaž 6, Aleksandra Milosavljevič 4, Angelina Ajnihar 1, Anja Ertl 4, Hanna Tupikina 6, Ana Marija Vovk 7, Nuša Trlep 3, Maja Košenina 4, Danijela Đakovič 5, Ronja Štampar 3 , Žana Zdovc Sporer 5, Ana Šešel (L), Pia Pravdič (L). Trener: Kšela Iztok.

V Ljutomeru sta se v 9. krogu  pomerili ekipi ŽOK Ljutomer in Formula Formis , ki je pred tekmo veljala za izrazito favoritinjo in ko bi morebiten poraz le-teh  v kakšnem setu, glede na kvaliteto obeh ekip, predstavljal misijo nemogoče. Seveda se nemogoče ni pripetilo, kar je pomenilo, da je gostujoča ekipa tekmo gladko dobila z rezultatom 0:3.   

V prvem setu je bila igra izenačena le pri rezultatu 1:1, ko so gostje po zaslugi dobrega serviranja Ana Marije Vovk set povedle z rezultatom 2:9. Šele zatem so Ljutomerčanke dobile dodatni  dve točki. Razlika v kvaliteti je bila tudi v nadaljevanju seta izrazito na strani gostij, ki so dobivale točko za točko naskoka ter povedle  z rezultatom 3:13, ko so domačinke ponovno dosegle eno točko ter nato še 4 . Seveda tudi gostje niso popuščale ter  se povedle z rezultatom 7:17, ko je trener Tot vzel  odmor. Po odmoru so prvo točko dosegle domačinke takoj zatem pa naredile napako na servisu kar je pomenilo vodstvo gostij z 8:18 in kasneje še z 8:22, ko je Tot vzel novi odmor.  Tudi ta odmor domačinkam glede na kvaliteto gostij ni pomagal, saj so le-te set na koncu zanesljivo in brez večjega napora dobile z rezultatom 10:25.

V drugem setu so pričele servirati gostje, ki so po zaslugi Vovkove set povedle z 0:2. Domačinke so nato dosegle dve točki ter  prišle do rezultata 3:5 in kasneje do 4:6., ko so gostje spet dvignile nivo igre ter set po nekaj napakah domačink, povedle z rezultatom 4:10, ko je trener Tot vzel odmor. Prvo točko v nadaljevanju igre so nato dobile domačinke, kar pa je samo podžgalo igralke iz Rogoze, ki so zaigrale z vso močjo ter set povedle z rezultatom 6:14.  Po novi točki domačink pri rezultatu 7:14 so gostje spet dobile nekaj zaporednih točk ter povedle z rezultatom 7:16 in nato z 9:19, ko je trener Tot vzel novi odmor. Seveda odmor ni bistveno spremenil poteka igre tudi ob dejstvu, da je gostujoči trener dal v tem delu seta priložnost za igro vsem igralkam. Do konca seta so Ljutomerčanke dobile le še nekaj točk ter set izgubile z rezultatom 12:25. 

V začetku tretjega seta so gostje pričele igrati z mlajšo postavo, ki jih je odlično dirigirala Milosavljevič Aleksandra.  Set so povedle z rezultatom 0:3 ter kasneje še z 1:4. Po točki domačink so gostje spet dosegle tri zaporedne točke ter povedle z 2:7, ko je trener Tot vzel odmor. Prekinitev igre ni spremenila dogajanj na igrišču saj so igralke Formule Formis še naprej igrale kvalitetno odbojko ter dobivale točko za točko naskoka. Set so zanesljivo povedle z rezultatom 3: 13. Ob očitni razliki v kvaliteti ekip je trener Tot vzel nov odmor, da  bi vsaj malo »razgibal« svojo ekipo. To mu je nekako uspelo, saj so domačinke zaigrale bolj borbeno ter dosegle nekaj zaporednih točk  ter prišle do rezultata 8:14.  Kaj več od tega pa jim ni uspelo saj je ekipa iz Rogoze  spet zaigrala z vso močjo ter dobivale točko za točko. Na koncu so set zanesljivo dobile z visoko razliko in sicer z 13:25. Tokrat smo v Ljutomeru gledali izredno kvalitetno ekipo Formule Formis, ki spada med najboljše ekipe v državi. Ljutomerčanke so sicer igrale zelo borbeno, dosegle kako kvalitetno točko a kaj od tega jim ni uspelo. Tudi tokrat je treba pohvaliti odlično publiko v dvorani ŠIC Ljutomer, ki je odlično bodrila obe ekipi . Pri domačinkah je tokrat največ točk dosegli Kaja Makoter in Barbara Petek , obe po 5, pri gostjah pa sta bili najučinkovitejši Ana Marija Vovk z 7 točkami in Teja Bavdaž s 6 točkami.    

Tjaša Rakuša: "Žal, smo tudi tokrat imeli v igri preveč nihanj oz. padcev koncentracije, da bi se lahko enakovredno kosale z odlično ekipo iz Rogoze. Tudi tokrat lahko pohvalim soigralke  za borbeno igro in trud, še posebej ko nam je uspelo dobiti nekaj kvalitetnih točk. Žal je razlika v kvaliteti ekip prevelika, da bi lahko bile dorasel nasprotnik. Hvala odlični publiki v Ljutomeru."

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details