FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Sezona 2019-2020

V kategoriji kadetinje se je v jesenskem, kvalifikacijskem, delu tekmovanja 68 ekip v 12 skupinah pomerilo za kvalifikacije v spomladansko A ligo državnega prvenstva. Napredovanje je možno za prvo in drugo ekipo posametne skupine. Ostale ekipe pa bodo v spomladanskem delu igrale v drugi kakovostni skupini - B. ligi. 

Med A ligašicami bodo spomladi: Nova KBM Branik I in Swatycomet Zreče (skupina A); ŽOK Sobota in Murania Lendava(skupina B); Formula Formis I in Nova KBM Branik II (skupina C), Braslovče I in KLS Ljubno (skupina D); SIP Šempeter in Korvolley_Kostmann (skupina E); Prevalje in Braslovče II (skupina F); Vital Ljubljana in OD Krim II ali  ŽOK Domžale (skupina G); Calcit Volley in Neptun Kanal (skupina H); Olimp Ljubljana in Ankaran Hrvatini (skupina I); Triglav Kranj in Doors Bleda (skupina J); Žirovnica in ŽOK Škofja Loka I (skupina K); ŽOK Triglav Kranj in ATK Grosuplje (skupina L).

Od naštetih ekip so brez poraza napredovale ŽOK Sobota, Dormula Formis I, Braslovče I, SIP Šempeter, Calcit Volley, Olimp Ljubljana, Triglav Kranj in ŽOK Triglav Kranj.

Za kadetinje se bo državno prvenstvo nadaljevalo 20.01.2019, ko sta na sporedu 1.kroga v A in B ligi državnega prvenstva.

 

Aljoša Jemec na klopi Calcit II do prve zmage See more details
Državno prvenstvo pred vrati   See more details
Slovenke obtičale v osmini finala EP       See more details
Izjemen uspeh reprezentance U16 See more details