FINALE Kadetinj 2013

SREBRNE Mladinke 2014

U23-Sprejem v Ljubljani

Napovednik dogodkov..

Fotografija osebe Odbojkarica.si.

 OZS je prekinila vsa tekmovanja do 30.03.

Predsedstvo spremlja stanje dnevno. Nova

seja in odločanje predvideno za 25.03.2020.

Fotografija osebe Volley Camp Rogla.

Fotografija osebe OK Triglav Kranj.

CEV:

Fotografija osebe Odbojkarski klub Nova KBM Branik.

MEVZA:

Zmagovalke:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

MVP's:

Fotografija osebe MEVZA - Middle European Volleyball Zonal Association.

 

 

PRVAKINJE 1-liga (17.03.2020):

PRVAKINJE....

Sezona 2019-2020

 Dvorana OŠ A.Ukmar, Koper, gledalcev 180, sodnika Markelj Blaž, Novak Gregor.

Ankaran  Hrvatini: Tozan (L), Krstić 1, Pangerc 2, Angelini 4, Medved (L), Pavič 3, Cerovac (cap) 1, Ćorić 10, Lovšin 1, Trobec 8, Omerdić, Barut 1; Trener: Mikša Sebastjan.

Luka Koper: Đukić, Raič 5, Kušar S. (L), Isanović 8, Kušar A., Letnik 1, Jeretič, Dodič 11, Haupt, Simčić (L), Kocet, Jovič 2, Pešič 7, Cvetanocič (cap) 19; Trener: Grmača Dragan.

Domače so pričele tekmo v postavi Čorić, Pavič, Angelini, Cerovac, Trobec, Pangerc in Medved, Koprčanke pa Raič, Jovič, Cvetanovič, Dodič, Pešič, Isanović in Simčić.

Igralke Luke so skozi celotni prvi niz odigrale odlično v obrambi predvsem v polju ter domačim igralkam nikakor niso dovolile, navkljub veliki želji in borbenosti na igrišču, da bi se razigrale. Domači trener Mikša je izkoristil drugi odmor pri 8-13 za gostje, v igro je nato poslal mladi Barut in Krstić, kar pa ni pomagalo, za zmago Kopra 15-25 v prvem nizu.

Drugi niz so domačinke pričele vzpodbudno, igra v napadu je bila bolj tekoča v primerjavi s prvim nizom, Koprčankam niso dovolile, da bi pobegnile, nekajkrat so igralke Ankarana za točko tudi vodile. Prvo minuto odmora je vzel gostujoči trener Grmača pri 14:13 za Ankaran, domači trener Mikša pa pri rezultatu 15:17 za Koper. Obe ekipi sta se zavedali, da jim zmaga v izenačenem drugem nizu, najverjetneje Kopru prinaša tudi končno zmago, Ankaranu pa preobrat v tekmi ter v nadaljevanju novo priložnost za morebitni uspeh. Pri rezultatu 18:18 v drugem nizu je pri Kopru v igro vstopila Letnik, pri 20:20 je domači trener vzel drugi odmor, nato so Koprčanke pobegnile za dve točki  20:22, kar je bilo dovolj za izkušeno Cvetanovič in njene soigralke, da so vzele Ankarančankam drugi niz s končnih 22:25.

V tretjem nizu so igralke Luke ponovno zagospodarile v polju ter z visokim blokom niso dovolile mladi ekipi Ankarana, da bi se morebiti približale. V nadaljevanju niza je domači trener dal prvič priložnost tudi mladi Emini Omerdić, pri Koprčankah pa so v igro vstopile še Haupt in Kušar Anja. Tretji niz se je zaključil 12:25 za končnih 0:3 v korist Luke Koper.

Obe ekipi s tekmami nadaljujeta 12.1., kar je dovolj časa za osvežitev in pripravo ekipe za nadaljevanje prvenstva, Ankarančanke se bodo pomerile z drugo ekipo Calcita.

Konec prvenstva...CALCITOVKE prvakinje See more details
V Šempeter bo nov velik športni dogodek See more details
Calcitu tretji naslov v srednjeevropski ligi See more details